Verrassende wending verkiezing Rotterdamse Vastgoedvrouw 2019

Tijdens de 5e editie van de Rotterdamse Vastgoeddag, onder leiding van dagvoorzitters Susan Raaijmakers en Erik Faber, waren de 200 aanwezige vastgoedprofessionals getuige van de prijsuitreiking aan de nieuwe Rotterdamse vastgoedman en vastgoedvrouw van het jaar.

Vastgoedjournaal directeur John Kerkhoven verzocht de winnaars van de vorige editie, Vincent Taapken van eigenaar van New Industry en Maria Molenaar, CEO Woonstad Rotterdam om de prijzen uit te reiken aan hun opvolgers. Taapken gaf aan de afgelopen maanden veel positieve reacties op zijn titel te hebben gehad en daarmee zijn netwerk heeft kunnen verbreden.

De vastgoedsector koos bij de heren unaniem voor Robert Steenbrugge, algemeen directeur van het familiebedrijf Stebru, waar Robert en zijn broer Dennis recent de dagelijkse leiding overnamen van hun ouders.

Kerkhoven legde vervolgens uit dat normaliter dames voorgaan op heren, maar dat er vandaag met een goede reden een uitzondering was gemaakt op deze traditie. Kerkhoven wendde zich tot Maria Molenaar en kon haar vertellen dat zij voor het tweede achtereenvolgende jaar was verkozen tot Rotterdamse vastgoedvrouw van het jaar.

Fotografie Jacco Valk – Makelaarsmedia