Events

Regelmatig organiseren wij interessante bijeenkomsten, workshops en evenementen die relatie hebben met ons brede werkgebied. Voor meer informatie of eventueel aanmelden, neem contact op met Maaike van der Aa.

25 september 2019

Box 3 beleggingen met financiering uit de BV: Wat gaat er veranderen?

Op 25 september a.s. vindt, in samenwerking met Vastgoedjournaal, de Business Meeting Fiscale Vastgoedactualiteiten plaats en bespreken vastgoedfiscalisten Susan Raaijmakers (Taxand Nederland B.V.) en Aad Rozendal (zelfstandig Vastgoedfiscalist – Wetenschappelijk adviseur RSM Netherlands – Docent bij FBN Juristen) de belangrijkste fiscale aandachtspunten voor de vastgoedpraktijk.

30 oktober 2019

Rotterdamse Vastgoeddag 2019

Op 30 oktober a.s. organiseert Vastgoedjournaal de “Rotterdamse Vastgoeddag 2019”. Susan Raaijmakers, vastgoedpartner bij Taxand Nederland is gevraagd om deze dag wederom als dagvoorzitter te fungeren.

12 november 2019

Masterclass “Transformatie van vastgoed”

Tijdens de Masterclass transformeren van vastgoed op 12 november a.s. wordt u door Susan Raaijmakers, vastgoedpartner van Taxand Nederland B.V. in de vastgoedfiscaliteit volledig bijgepraat over wat er op dit moment in de vastgoedsector rondom transformatie van vastgoed speelt. Hierbij zal worden ingegaan op de BTW, overdrachtsbelasting (OVB), IB en VPB aspecten.

Meer events...