Dag van de Vastgoedfinanciering

Op  21 september a.s. vindt wederom de Dag van de Vastgoedfinanciering plaats in het Novotel Convention Centre Amsterdam, georganiseerd door Vastgoedjournaal.

Wat kunt u verwachten?

De huidige lage rentestand maakt beleggen in vastgoed populair en de vraag naar financieringen is hierdoor groot. De markt voor vastgoedfinanciering ontwikkelt zich om deze – en andere – redenen in een rap tempo. Banken verliezen aandeel ten opzichte van alternatieve financiers en steeds meer intermediairs worden actief op de markt. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor het verkrijgen van financiering.

De Dag van de Vastgoedfinanciering heeft als doelstelling vastgoedfinanciers samen te brengen met vastgoedbeleggers, ontwikkelaars en bouwondernemingen. Dé dag waar diverse bankloketten en intermediairs aanspreekbaar zijn.

Alle facetten van vastgoedfinanciering komen aan bod in verschillende themasessies. Voor meer informatie omtrent het dagprogramma; klik hier. De grootbanken zullen apart in een sessie vertellen wat de markt van hen kan verwachten. Tegelijkertijd is het mogelijk om aan te schuiven bij talloze andere themasessies, bijvoorbeeld over alternatieve vastgoedfinanciering of transformatiefinanciering. U kunt zelf kiezen welke sessie het beste bij uw vraag past.

‘Speeddate’ sessie met vastgoedexpert

Ook is er gelegenheid voor een ‘speeddate’ sessie met een vastgoedexpert. Van Taxand Nederland zullen Richard Meerstra en Kirsten de Goede tijdens deze dag beschikbaar zijn voor een één-op-één tienminuten-gesprek. Onderwerpen kunnen zijn:

  • BTW en Vastgoed
  • Particuliere vastgoedbeleggers
  • Overdrachtsbelasting
  • Vastgoedtransformaties
  • Structureringen

Financieringsplein
Ontmoet deze dag 20 banken en intermediairs die aanspreekpunt zijn voor uw toekomstige financiering!

Inschrijven
De kosten voor deze dag bedragen 495 euro excl. BTW (voor niet-abonnees van Vastgoedjournaal). Heeft uw bedrijf een abonnement op Vastgoedjournaal dan krijgt u 100 euro korting.

Aanmelden?
Stuur een mail met daarin uw gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. ‘Vastgoedfinanciering’. Vergeet niet uw contactgegevens te vermelden. Indien u een één-op-één tienminuten-gesprek wil aanvragen met Richard Meerstra en Kirsten de Goede, vastgoedspecialisten van ons kantoor, vermeld dan bij uw inschrijving de naam van de professional die u wenst te spreken.