Corporate tax

Onze toegewijde internationale belastingadviseurs bieden ondersteuning bij het opstellen van grensoverschrijdende belastingplannen, fiscale planning en compliance. Zo zorgen zij ervoor dat uw internationale fiscale structuur overeenstemt met uw bedrijfsstrategie.

Wij ontwikkelen geavanceerd, praktisch advies om uw internationale fiscale risico’s in kaart te brengen, fiscale optimalisatie te bereiken en aan alle juridische vereisten te voldoen. Taxand is expert in holding-, financieringsconstructies en supply chain, en kent als geen ander de fiscale consequenties van investeringen in Nederland en het buitenland. Onze adviseurs hebben ruime kennis van het Nederlands belastingrecht en begrijpen het samenspel tussen regelgeving en de doelstellingen van onze cliënten. Ze zorgen voor afstemming met de Belastingdienst over Advance Tax Rulings (ATR) en Advance Pricing Agreements (APA).

Het Taxand-netwerk

Onze cliënten profiteren optimaal van het internationale Taxand-netwerk. We volgen de laatste ontwikkelingen op Europees en internationaal niveau, en werken nauw samen met onze teams gespecialiseerd in internationale BTW, douanerechten en werknemersbeloningen. We ondersteunen op alle facetten van internationale fiscaliteiten, van het plannen en rapporteren tot compliance en implementatie. Daarbij houden we altijd uw bedrijfsstrategie in het oog. Zo ondersteunen uw fiscale beslissingen uw zakelijke doelen, re-actief én pro-actief.