Disputes

Door groeiende complexiteit van belastingregelgeving en striktere controles lopen bedrijven en individuen wereldwijd steeds meer risico op belastinggeschillen. Taxand Nederland heeft de kennis en ervaring in huis om succesvol op te treden in dergelijke geschillen.

We ondersteunen bij een lastige belastingcontrole of rechtszaak, en bouwen mee aan uw relatie met binnen- en buitenlandse belastingautoriteiten. Ook leveren we de nodige informatie voor een audit en zorgen we voor een sterke verdediging als het tot fiscale geschillen komt.

Onafhankelijke adviseurs

We hebben al veel cliënten geassisteerd bij de uitbreiding van hun bedrijfsactiviteiten in Nederland. We adviseren bij belasting gerelateerde audit-conflicten en kunnen indien nodig een fiscale opinie verzorgen. We zijn onafhankelijk, dus worden niet belemmerd door conflicten of administratieve verplichtingen die voortvloeien uit belastingregelgeving. Veel van onze belastingadviseurs zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Daarom bieden we volledige ondersteuning bij fiscale rechtszaken en hebben we de expertise in huis om u te begeleiden bij elk belastingconflict of meningsverschil.