Over

Taxand Nederland houdt kantoor in Amsterdam. We zijn een onafhankelijk advieskantoor met een compleet aanbod aan fiscale diensten, waaronder assistentie bij boekenonderzoeken en procesvoering. Ook kunnen wij u assisteren bij uw tax compliance processen.

Cliënten

Wij richten ons primair op advisering aan het Nederlandse grootbedrijf en multinationals, waaronder private equity en vastgoedfondsen en -beleggers. Ook de vermogende particulier is bij ons aan het goede adres. We houden de communicatielijnen kort en richten ons op het bouwen van een sterke en duurzame relatie.

Wereldwijd

Wij maken deel uit van Taxand Global, een netwerk van fiscaal-juridisch adviesbureaus. Hierdoor kunnen wij wereldwijd hoogwaardig en geïntegreerd fiscaal advies aanbieden. Onze specialisten in bijna vijftig landen kennen zowel de fiscale finesses als de strategische impact van belastingmaatregelen op de bedrijfsresultaten van onze cliënten.

Ondernemingsgeest

Taxand is in 2014 opgericht door een team van partners die elkaar kenden van andere kantoren. Zij vormen de ervaren basis van het kantoor. Taxand Nederland heeft een sterke en dynamische ondernemingsgeest, met focus op kwaliteit, korte communicatielijnen en een informele werksfeer.

Onafhankelijk

We zijn onafhankelijk en streven ernaar belastingadvies te geven van de hoogst mogelijke kwaliteit. Ons team van gespecialiseerde fiscalisten focust op praktische oplossingen met een stevige theoretische basis. Onze medewerkers zijn ambitieus en flexibel. Ze passen bij de internationale omgeving waarin wij werken, en die vraagt om verantwoordelijkheid nemen, kwaliteit leveren en jezelf blijven ontwikkelen. Werken bij ons is dan ook écht anders dan werken voor een Big Four- of ander groot accountantskantoor.

Taxand Nederland kantoorregistratie advocatuur:

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd:

a. Jimmie van der Zwaan staat geregistreerd op hoofdrechtsgebied  Belastingrecht;
b. Martijn Jaegers staat geregistreerd op hoofdrechtsgebied Belastingrecht;
c. Sander Michaël staat geregistreerd op hoofdrechtsgebied Belastingrecht;

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Het kantoor kan geen derdengelden ontvangen omdat het niet langer een Stichting derdengelden ter beschikking heeft.

Ben jij op de hoogte van fiscale geschillen & transacties? Kom ons team versterken!