Transactions

Elke M&A-deal, klein of groot, nationaal of internationaal, heeft fiscale gevolgen. Veel organisaties zien interessante mogelijkheden over het hoofd in de haast een deal te sluiten. De M&A-belastingspecialisten van Taxand Nederland zorgen voor onafhankelijk, proactief advies, bij elke aspect van uw investering.

Begeleiding van fusies en overnames is een van de belangrijkste activiteiten op ons Amsterdamse kantoor. Wij hebben de expertise en mankracht in huis om u te ondersteunen bij elk onderdeel van het M&A-proces. We verzorgen de fiscale due diligence, stellen flexibele belastingplannen op die uw investering optimaliseren en schrijven de belastingparagrafen van de verkoopovereenkomst. Bovendien zorgen we voor de afronding van alle fiscale zaken, ook na het afsluiten van de deal. Onze fiscale due diligence-rapporten zijn praktisch en niet alleen gericht op de risico’s uit het verleden, maar ook op kansen en verbeteringen voor de toekomst.

Allround onafhankelijke adviseurs

Wij zijn een allround belastingkantoor. Onze in-house specialisten nemen het volledige fiscale spectrum mee. Dankzij onze onafhankelijk status handelen we snel. Zo heeft u direct het benodigde antwoord en vermijdt u audit-gerelateerde geschillen. Ons wereldwijde netwerk maakt dat we voorbij de lokale context kijken om het gewenste resultaat te bereiken. Tegelijkertijd onderhouden we goede banden met financiële en juridische kantoren binnen Nederland. Daardoor kunnen we soepel samenwerken aan deals, of deze nu voor grote internationale ondernemingen, kleine bedrijven in de groei of een private equity-fonds zijn.