Energy

De energiesector is veelzijdig en wordt gekenmerkt door een breed scala aan activiteiten die nauw met elkaar verbonden zijn. Soms opereren bedrijven naast elkaar op dezelfde markt, soms zijn ze concurrerend. Zelfs binnen concurrerende branches van de energiesector is een aanzienlijke mate van overlap. Technologie wordt steeds belangrijker voor winning, exploitatie en distributie. Daarnaast vormen duurzame energiebronnen steeds vaker een realistisch alternatief; zij groeien uit tot een factor van belang in deze complexe industrie.

De meeste energiebedrijven opereren internationaal. Dit doen zij om te profiteren van lage lonen, hun afzetmarkt te vergroten, toekomstige leveringen zeker te stellen en toegang te krijgen tot buitenlandse research & development. Niets in de energiesector is standaard; alles is buitengewoon en vereist specifieke oplossingen. De energie-industrie ontwikkelt zich steeds sneller; vaak sneller dan de wetgeving.

Onze experts zijn gespecialiseerd in een breed scala aan fiscale rechtsdisciplines, waaronder zakelijke belastingen, BTW en energiebelastingen. Dankzij deze specialisaties bieden we naadloze service. Onze cliƫnten kunnen rekenen op onze consistente en betrouwbare dienstverlening, met oplossingen die bruikbaar en waardevol zijn.