Evert-Jan Spoelder

Partner

Evert-Jan is partner bij Taxand Nederland in de internationale praktijk en gespecialiseerd in de investment management and tax insurance sector.

Evert-Jan is belastingadviseur met meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van Nederlands en internationaal belastingrecht. Met specifieke kennis van de vastgoed, private equity en investment management sector adviseert hij over internationale fiscale aspecten bij grensoverschrijdende bedrijfs-, fonds- en investeringsstructuren. Hij begeleidt daarbij ook binnen- en buitenlandse investeerders bij de fiscale aspecten van voorgenomen investeringen in binnen- en buitenland. Daarnaast heeft hij veel ervaring met het maken van afspraken (tax rulings) met de Belastingdienst.

Evert-Jan is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs en de fiscale commissie van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen. Daarnaast is hij lid van de Commissie Wetsvoorstellen van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs, in welke rol hij het Ministerie van Financiƫn adviseert omtrent voorgenomen wetgeving.