Werkstudent

Ben jij die leergierige student die onze cliënten graag helpt bij het benutten van kansen, minimaliseren van risico’s en het oplossen van fiscale uitdagingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Taxand Nederland krijgen derdejaars bachelor-en masterstudenten de kans om ervaring op te doen binnen een internationaal opererend fiscaal-juridisch adviesbureau. Taxand levert onafhankelijk belastingadvies op het hoogste niveau!

Wat ga je doen?

We hebben plek voor enthousiaste stagiairs en werkstudenten die graag samen met een jong, ambitieus en ondernemend team willen mee bouwen aan onze internationale praktijk. Je zult onder meer behulpzaam zijn bij overnames, herstructureringen, herfinanciering, procedures en transfer pricing vraagstukken, maar ook (internationale) loonbelasting en btw vraagstukken kunnen aan de orde komen. Wanneer je al een sterke voorkeur hebt ontwikkeld voor een bepaald specialisme binnen de fiscaliteit, staan wij er uiteraard voor open om hier rekening mee te houden.

De cliënten waar je voor werkt zijn onder andere multinationals, private equity en vermogende particulieren. Je werkt nauw samen met verschillende collega’s (waaronder senior medewerkers en partners) binnen een team van specialisten op het gebied van internationale vennootschapsbelasting, fusies en overnames (M&A), vastgoed, vermogende particulieren, loonbelasting, btw, douane en tax compliance.

Wie zijn wij?

Wij zijn onderdeel van Taxand, een internationaal netwerk waarbij inmiddels kantoren in bijna 50 landen zijn aangesloten. Wereldwijd werken wij nauw samen in de advisering van onze cliënten.

Onze cultuur kenmerkt zich door een sterke ondernemingsgeest, met de focus op kwaliteit en korte communicatielijnen waarbij persoonlijke ontwikkeling, een informele werksfeer en collegialiteit de boventoon voert.

Jouw ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Voor hun eigen belang, maar ook om hen in staat te stellen kwalitatief hoogwaardig advies te bieden aan onze cliënten. Kennis is één van onze meest gekoesterde activa. We houden wekelijks vaktechnisch overleg, organiseren drie keer per jaar een Taxand Nederland academie en sturen regelmatig onze medewerkers naar een van de internationale Taxand trainingen in het buitenland. Onze belastingadviseurs zijn allen lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB), daarnaast is een aantal van onze medewerkers / partners tevens advocaat.

Interesse?

Ben je student en op zoek naar een uitdagende (eerste) stap binnen je carrière als belastingadviseur? Dan komen wij graag met jou in contact! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ellen Schut of per email: jobs@taxand.nl.

Solliciteer bij Taxand Netherlands

Kom je op de (virtuele) koffie om kennis te maken? Of wil je direct solliciteren? Laat hieronder je gegevens en wat jouw interesse heeft achter, dan nemen wij graag contact met je op.