Ben jij die leergierige starter en op zoek naar een uitdagende (eerste) stap binnen je carrière als belastingadviseur? Wil jij onze cliënten graag helpen bij het benutten van kansen, minimaliseren van risico’s en het oplossen van fiscale uitdagingen binnen onze internationale VPB praktijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Taxand Nederland krijg je als starter de mogelijkheid om veel ervaring op te doen binnen een internationaal opererend fiscaal-juridisch adviesbureau. Als starter werk je aan complexe en uitdagende fiscale vraagstukken. Dit doe je voor zowel cliënten die behoren tot de top van het bedrijfsleven als ook voor startups die daar graag willen komen. Je schrijft fiscale adviezen, verzoek-, bezwaar- en beroepschriften en je bent het aanspreekpunt voor (internationale) cliënten. Je zult behulpzaam zijn bij overnames, herstructureringen, herfinancieringen, procedures en transfer pricing vraagstukken.

Jouw ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Voor hun eigen belang, maar ook om hen in staat te stellen kwalitatief hoogwaardig advies te bieden aan onze cliënten. Kennis is één van onze meest gekoesterde activa. We houden wekelijks vaktechnisch overleg, organiseren drie keer per jaar een Taxand Nederland Academy en sturen regelmatig onze medewerkers naar een van de internationale Taxand trainingen in het buitenland. Onze belastingadviseurs zijn allen lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB), en  een aantal van onze medewerkers / partners is tevens advocaat.

Profiel

  • Je hebt je master fiscaal recht of fiscale economie met goed gevolg afgerond;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent enthousiast, leergierig, werkt nauwkeurig, bent analytisch sterk en zelfstandig;
  • Je beschikt over de juiste teamspirit om samen met een jong, ambitieus en ondernemend team mee te bouwen aan onze internationale praktijk.

Wie zijn wij?

Taxand Nederland is een full service belastingadvieskantoor gevestigd in Amsterdam. Wij zijn onderdeel van Taxand Global, een internationaal netwerk waarbij inmiddels kantoren in bijna 50 landen zijn aangesloten. Wereldwijd werken wij nauw samen en adviseren wij onze klanten bij herstructureringen, fusies en overnames of andere transacties, implementeren wij belastingstructuren en staan wij cliënten bij in discussies met de Belastingdienst of fiscale procedures. Onze kantoorcultuur kenmerkt zich door een sterke ondernemingsgeest, met een focus op kwaliteit en korte communicatielijnen waarbij persoonlijke ontwikkeling, een informele werksfeer en collegialiteit de boventoon voert.

Interesse?

Ben jij die starter die op zoek is naar een uitdagende (eerste) stap binnen jouw carrière als belastingadviseur? Dan komen wij graag met jou in contact! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ellen Schut of per email: jobs@taxand.nl.

 

Meer informatie