Please note that only fluently Dutch speaking persons and qualified tax lawyers holding a university degree in Dutch tax law or fiscal economics will be considered for this position.

Wat zoeken we?

Binnen het corporate tax team houd jij je bezig met internationale corporate tax-advisering en ben je onderdeel van het tax disputes team waarbij je regelmatig met de fiscus aan tafel zit en procedeert. Je werkt zelfstandig en bent (mede)verantwoordelijk voor een groot project waarbij diverse zaken bij de rechtbank aanhangig zijn. Eén van deze zaken ligt momenteel voor bij de Hoge Raad en wordt potentieel bij het Europees Hof van Justitie uitgeprocedeerd. Je bent vakinhoudelijk en communicatief (zowel mondeling als schriftelijk) sterk, een goede planner en levert tot in de puntjes verzorgd werk.

Profiel

  • Afgeronde studie Fiscaal Recht of Fiscale Economie
  • Minimaal vier jaar werkervaring in de fiscale praktijk
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je hebt ervaring en affiniteit met Europees (direct) belastingrecht en de procespraktijk
  • Je beschikt over de juiste team spirit om samen met een jong, ambitieus en ondernemend team mee te bouwen aan onze praktijk.

Interesse?

Past de bovenstaande beschrijving bij jouw beeld van een volgende stap? Dan komen wij graag met jou in contact. Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Ellen Schut (020 – 435 6405) of per email: jobs@taxand.nl.

Over Taxand

Taxand Nederland is een onafhankelijk advieskantoor en verricht alleen fiscale werkzaamheden. Wij zijn onderdeel van Taxand, een wereldwijde organisatie met meer dan 2.000 fiscalisten bij vooraanstaande kantoren. Voor meer informatie over Taxand: www.taxand.nl

Taxand biedt een uitdagende en gevarieerde (internationale) adviespraktijk, een goede samenwerking met leuke collega’s en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je maakt deel uit van een hecht team waarbij het persoonlijke contact met de cliënt voorop staat. Verder waarborgt de platte organisatie een snelle (vaktechnische en persoonlijke) ontwikkeling. De cultuur binnen kantoor is open, ondernemend, professioneel maar wel informeel. Als fiscalist krijg je snel veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en je werkt direct samen met de partners en/of seniors. Het kantoor biedt interne (Academy’s op locatie) en externe trainingen aan. Onze fiscalisten zijn NOB lid. Een aantal van onze fiscalisten is ook advocaat en heeft de NOVA opleiding doorlopen of is daar momenteel mee bezig.

 

Meer informatie