Please note that only fluently Dutch speaking persons and qualified tax lawyers holding a university degree in Dutch tax law or fiscal economics will be considered for this position.

Als Projectmanager Dividendbelastingprocedures binnen het corporate tax team houd je je primair bezig met een groot aantal dividendbelastingdossiers. Je bent mede verantwoordelijk voor één groot project waarbij diverse zaken tot de Hoge Raad en potentieel zelfs bij het Europees Hof van Justitie zullen worden uitgeprocedeerd.

Jouw rol daarbij bestaat uit het bijhouden van alle ontwikkelingen in dit kader (denk hierbij aan het bijhouden van jurisprudentie, relevante literatuur etc.), communicatie met cliënten en de Belastingdienst, het beantwoorden van vragenbrieven van de Belastingdienst, het opstellen van bezwaar- en beroepschriften en het monitoren van deadlines. Ook zijn er mogelijkheden om je na enige tijd op andere rechtsgebieden te richten.

Wat zoeken wij?

Binnen het team ben je de spin in het web van het (logistieke) projectmanagement. Je bent daarom een goede planner, levert tot in de puntjes verzorgd werk en haalt het beste uit jezelf. Vanzelfsprekend ben je communicatief vaardig en beheers je de Engelse taal.

Jouw profiel

  • Afgeronde studie Fiscaal Recht of Fiscale Economie
  • Minimaal twee jaar werkervaring in de fiscale praktijk
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je hebt affiniteit met de Financial Markets sector, Europees recht en de procespraktijk
  • Je bent bezig met de Beroepsopleiding Belastingadviseurs (NOB) en/of de Beroepsopleiding Advocaten (NOvA) of hebt deze afgerond
  • Je werkt nauwkeurig, bent analytisch sterk en zelfstandig
  • Je beschikt over de juiste team spirit om samen met een jong, ambitieus en ondernemend team mee te bouwen aan onze praktijk.

Interesse?

Past de bovenstaande beschrijving bij jouw beeld van een volgende stap? Dan komen wij graag met jou in contact. Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Ellen Schut of per email: jobs@taxand.nl.

Over Taxand

Taxand Nederland is een onafhankelijk advieskantoor en verricht alleen fiscale werkzaamheden. Wij zijn onderdeel van Taxand, een wereldwijde organisatie met meer dan 2.000 fiscalisten bij vooraanstaande kantoren.

Taxand biedt een uitdagende en gevarieerde (internationale) adviespraktijk, een goede samenwerking met leuke collega’s en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je maakt deel uit van een hecht team waarbij het persoonlijke contact met de cliënt voorop staat. Verder waarborgt de platte organisatie een snelle (vaktechnische en persoonlijke) ontwikkeling. De cultuur binnen kantoor is open, ondernemend, professioneel maar wel informeel. Het kantoor biedt interne (Academy’s op locatie) en externe trainingen aan. Onze fiscalisten zijn NOB lid. Een aantal van onze fiscalisten is ook advocaat en heeft de Beroepsopleiding Advocaten (NOvA) doorlopen of is daar momenteel mee bezig.

Meer informatie