Please note that only fluently Dutch speaking and qualified tax lawyers (a university degree in Dutch tax law or tax economics) will be considered for this position.

Wat zoeken we? Als fiscalist op het gebied van M&A en internationale vennootschapsbelasting richt jij je op due diligence en advisering voor private equity fondsen en multinationals ten aanzien van overnames en fusies. Daarnaast werk je op internationale belastingadviesprojecten voor multinationals. Je werkt samen met een team van specialisten (BTW, LB, compliance en transfer pricing) en bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de projecten.

Profiel
Jij bent tussen de 3 en 7 jaar werkzaam in de fiscale praktijk. Jij bent ondernemend, analytisch, praktisch, proactief en zelfstandig. Je bent vaktechnisch sterk, met name op (internationaal) vpb gebied. Daarnaast beschik jij over de juiste teamspirit om samen met een jong, ambitieus en ondernemend team mee te bouwen aan onze M&A/internationale fiscale praktijk. Bij voorkeur heb je ervaring in een (internationale) M&A praktijk.

Past de bovenstaande beschrijving bij jouw beeld van een volgende stap? Dan komen wij graag met jou in contact. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ellen Schut. Jouw sollicitatie mag je richten aan: jobs@taxand.nl.

Over Taxand
Taxand Nederland is onafhankelijk en verricht alleen fiscale werkzaamheden. Wij zijn onderdeel van Taxand, een wereldwijde organisatie met meer dan 2.000 fiscalisten bij vooraanstaande fiscale kantoren. Taxand biedt een uitdagende en gevarieerde (internationale) adviespraktijk, een goede samenwerking met leuke collega’s en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je maakt deel uit van een hecht team waarbij het persoonlijke contact met de cliënt voorop staat. Verder waarborgt de platte organisatie een snelle vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. De cultuur binnen kantoor is open, ondernemend, professioneel maar wel informeel. Onze fiscalisten zijn lid van de Nederlandse orde van Belastingadviseurs. Een aantal van onze fiscalisten zijn ook advocaat en zijn lid van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Meer informatie