Ben jij op zoek naar een uitdagende stap binnen je carrière als belastingadviseur? Heb jij 2-5 jaar werkervaring binnen het internationale belastingrecht? Wil jij onze cliënten graag helpen bij het benutten van kansen, minimaliseren van risico’s en het oplossen van fiscale uitdagingen binnen onze internationale M&A-praktijk? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Ben jij op zoek naar een uitdagende stap binnen je carrière als belastingadviseur? Heb jij 2-5 jaar werkervaring binnen het internationale belastingrecht? Wil jij onze cliënten graag helpen bij het benutten van kansen, minimaliseren van risico’s en het oplossen van fiscale uitdagingen binnen onze internationale M&A-praktijk? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Wat onderscheidt Taxand van andere fiscale boutique kantoren?
Taxand Nederland is onderdeel van Taxand Global, ’s werelds grootste onafhankelijke tax-only organisatie met meer dan 2.500 medewerkers. Taxand Global is een sterk en toonaangevende internationale organisatie waarmee wij ons echt onderscheiden van andere boutiques. Kantoren als Alvarez & Marsal bieden naast tax ook transactiegerichte en financiële diensten aan, deze combinatie zorgt ervoor dat wij vaak met meerdere landen in een multidisciplinair team opereren en aan grote en complexe deals werken. Wij werken voor grote internationale private equity partijen en multinationals die behoren tot de top van het bedrijfsleven.

Werkzaamheden
Als Associate werk je aan complexe en uitdagende fiscale vraagstukken bij overnames, herstructureringen en herfinancieringen, waaronder:

  • Fiscale begeleiding en coördinatie van M&A transacties, van (vendor) due diligence tot tax structuring en SPA-gerelateerde werkzaamheden;
  • Fiscale structurering van (cross-border) financieringen en investeringen;
  • Algemene fiscale advisering;
  • Begeleiding van junior associates; en
  • Overige (fiscale) initiatieven ter ontwikkeling van jezelf en/of ons kantoor, zoals een artikel schrijven.

Het merendeel van de transacties kent een internationaal karakter waarbij wij nauw samenwerken met buitenlandse kantoren die onderdeel uitmaken van Taxand wereldwijd. Dit maakt werken binnen ons M&A team extra dynamisch en zorgt ervoor dat je veel samenwerkt met buitenlandse collega’s.

Profiel

  • Je hebt 2-5 jaar werkervaring in de internationale fiscale adviespraktijk (M&A ervaring is een pré);
  • Je bent (aspirant-)lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB);
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent enthousiast, stressbestendig, ondernemend, leergierig, werkt nauwkeurig, bent analytisch sterk en zelfstandig;

Je beschikt over de juiste teamspirit om samen met een jong, ambitieus en ondernemend team mee te bouwen aan onze internationale praktijk.

Jouw ontwikkeling
Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Voor hun eigen belang, maar ook om hen in staat te stellen kwalitatief hoogwaardig advies te bieden aan onze cliënten. Mensen en kennis zijn onze meest gekoesterde activa. We houden wekelijks vaktechnisch overleg, organiseren drie keer per jaar een Taxand Nederland Academy en sturen regelmatig onze medewerkers naar een van de internationale Taxand trainingen in het buitenland. Ook is het mogelijk voor medewerkers bij Taxand Nederland om aanvullende studies of vakken te volgen aan universiteiten. Onze belastingadviseurs zijn allen lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB), en een aantal van onze medewerkers / partners is tevens advocaat. Ten slotte bestaat de mogelijkheid om uitgezonden te worden naar het buitenland.

Wie zijn wij?
Taxand Nederland is een full service belastingadvieskantoor gevestigd in Amsterdam. Wij zijn onderdeel van Taxand Global, een sterk en toonaangevende internationale organisatie waarbij kantoren in ongeveer 50 landen zijn aangesloten. Wereldwijd werken wij nauw samen en adviseren wij onze klanten op alle fiscale vlakken bij herstructureringen, fusies en overnames of andere transacties en staan wij cliënten bij variërend van TP vraagstukken tot discussies met de Belastingdienst of fiscale procedures. Onze kantoorcultuur kenmerkt zich door een sterke ondernemingsgeest, met een focus op kwaliteit en korte communicatielijnen waarbij persoonlijke ontwikkeling, een informele werksfeer en collegialiteit de boventoon voert.

Interesse?
Ben jij die fiscalist die op zoek is naar een uitdagende stap binnen jouw carrière als belastingadviseur? Dan komen wij graag met jou in contact! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Maud Kallen via +31 6 82 83 24 86 of per email: jobs@taxand.nl.

Meer informatie